Ridning, sjuk

Har haft lite feber idag, bihålsinflammation(bakom ögonen typ), snuvig, hostar, trött och illamående iprincip hela dagen vilket inte alls har varit skönt. Har inte kunnat äta på hela dagen vilket resulterar i ännu mer illamående och spykänsla hela eftermiddagen, Too much information :)

Självklart åkte jag till Veda och red ändå vilket kanske inte var det bästa beslutet. Jag red iaf Jim och han var supersuperfin! I galoppen var det lite svårare och han va lite väl på hugget så en del korsgalopp osv. I slutet red vi uppridningar på medellinjen i galopp och sen halt vilket var lite nytt för Jim, jag har iaf aldrig gjort så stora övergångar på honom. Det var mesta dels svårt och jag fick en del motstånd i övergångarna men vissa blev riktigt bra! Kunde typ 2-3 gånger samla galoppen så mycket att det blev halt utan ett enda travsteg.

Efter passet fixade jag honom och sen åkte jag hem. Mår inte särskillt bra så ska vila hela dagen imorgon tills 4 då jag ska vara på Veda igen och bygga staket och lotta hästar. Hoppas jag får en häst som går lite av sig själv då jag själv knappt orkar rida på ordentligt samt det är sporrförbud just nu när hästarna fäller sin päls. LA blir lite väl svårt för Jim så honom blir det nog inte den här gången tyvärr ;)

//Carro



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback