Min stjärna

Igår hade vi haft Bailey i exakt 2 månader och jag och han gjorde helt klart ett av våra bästa pass hittills, trots 2 som longerade i ridhuset + 2 tjuriga ston där inne. Under dessa 2 månader med Bailey har han verkligen hunnit bli min bästa vän och ändå känner vi inte varandra helt hundra ännu, det är många månader kvar innan jag verkligen känner honom utan och innan. Varenda dag av dessa 2 månader har Bailey varit glad, oavsett vilket humör jag varit på eller om vädret ute är sämst, han är verkligen alltid glad och positiv till allt arbete.
Igår var han så sjukt fin. Jag red inte alls länge då han redan kändes så pass bra, jag testade alla rörelser ur programmen vi imorgon rider. Allt flöt verkligen på, han var lugn men samtidigt framåt med ett bra schwung i steget. Hans form var superfin och han tog bra stöd på bettet. Han var verkligen sååå fin. Idag blir sista checken innan vår första tävling tillsammans som går av stapeln imorgon på Täby, känns hur kul som helst. 
Jag är verkligen tacksam och glad över att det blev Bailey vi köpte, hela familjen älskar honom och han är nog det finaste vi kunde få, satan vad han är bra alltså! 
Detta blev lite av ett skrytinlägg men det får man faktiskt när man äger en av världens bästa ponnyer!
//Hedda



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback