Min helg

Förlåt för noll uppdatering från min sida men denna gång kan jag faktiskt skylla på att jag inte hunnit, för det har jag verkligen inte. Tänkte hur som helst berätta om hela helgen nu ;)
FREDAG:
Red först Bailey uppe på Thorsholma och det gick helt okej ändå. Satte ganska mycket tryck i honom och försökte göra lite LA/LA:P1 rörelser men gjorde inget jätte avencerat. Han var superfin och lyssnade på mig TILLS han en gång blev rädd för en häst som kom in i ridhuset och då drog han i 190 genom ridhuset och efter det hittade vi inte riktigt tillbaka till samma lugna flyt igen, supersynd men jag är jättenöjd över det som var innan!
Senare på kvällen red jag på veda och då red jag en häst jag inte ridit förut, nämligen Robban! Sataaan vad svårt det var. Orkar inte gå in helt på detaljer men svårt var det och det gick väll sisådär, jag orkade inte alltid hålla ihop honom och det var mycket att rida även fast han är en väldigt liten storhäst. Stundvis gick det rätt bra men annars gick det ganska åt helvete haha, supersvårt verkligen!
LÖRDAG.
Jobbade hela dagen i stallet med Johanna och Linnéa. På kvällen var vi på middag med familjen Isaksson och Hamilton, ganska sen kväll men supertrevligt med mycket hästsnack!
SÖNDAG:
Red först Bailey i ridhuset i kanske 30 minuter, jobbade bara basic övergångar och halter, supernyttigt och som man lätt glömmer bort när man börjar tävla klasser med lite mer rörelser. Man lägger för mycket fokus på fina rörelser så tillslut kan man inte rida rakt fram ;) Haha nej men Bailey var kanon verkligen! Vi var helt ensamma i ridhuset för första gången på riktigt länge och det var jätteskönt, jag kunde verkligen koppla bort allt annat och bara lägga fokuset på Bailey och min ridning. Övergångarna var idag toppen och han väntade hela tiden på mig. Gjorde även några superfina öppnor!
Är jättenöjd med honom!
Sen åkte vi direkt iväg med Queen till Veda där mamma red henne i deras ridhus. Hon behöver dels träna på att komma till nya platser men även på att resa så det var perfekt. Nästan inga folk där idag heller så även hon var ensam i ridhuset. Queen skötte sig SÅ bra, inget trassel alls med lastning eller vid ridning, superfin och duktig var hon!
När vi kom hem igen red jag dressyr på Pelle i ridhuset, det gick rätt så bra och han var fin. Idag var han inte alls lika oliksidig som han kan vara utan han var faktiskt riktigt bra i höger, jättekul! Gjorde väll inget speciellt förutom övergångar och skänkelvikningar.
När vi var klara i stallet åkte vi till Isakssons stall där vi var med och hjälpte dem att löshoppa deras snart 3åriga sto Flora! Jag har kännt Flora sen hon var 7 timmar gammal så det är superkul att få se henne såhär nu. Hon rörde sig superfint och hoppade även riktigt bra, bara löshoppad en gång tidigare! Det var jättekul att få vara med och Florapyr var jätteduktig.
 
Såååå det var min helg lite kortfattat, har hunnit med massor verkligen! Nu ikväll ska jag fixa med bloggen och plugga lite. Imorgon har jag lyxen att ha studiedag, även på tisdag så här finns ingen söndagsångest inte!
//Hedda



Kommentarer
Tova

Hedda vi vill se en film när du rider Bailey snart!!

Svar: Haha absolut! Har faktiskt inga filmer själv då jag ofta inte har någon som sitter och kollar när jag rider, är mamma med mig i ridhuset sitter hon ofta på Queen samtidigt :)
Men jag har planerat att lägga upp så fort jag får ett ridpass filmat ;)
ponnyboken.blogg.se

2015-02-01 @ 21:35:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback