Onsdag

Igår onsdag var jag direkt efter skolan en sväng på Stockholm Ridsport där jag mötte Linnéa. Köpte en fin pikétröja från HV polo och sen slog vi till på ta 3 schabrak betala för 2 erbjudandet! Tog 1000 år att bestämma oss men tillslut kom vi hem med två fina tävlingsschabrak och ett blått. Det ena vita från Kingsland och de andra två från Mias RS.
 
Efter det åkte vi till stallet där jag började göra iordning Salza, sen klippte vi en häst och sist gjorde klart Salza. Medans Linnéa klippte klart det sista skrittade jag fram Salza för hand ute en sväng och sedan fick Linnéa rida fram henne åt mig så jag bara kunde rida programet. Har åkt på lite halsfluss som dock börjar släppa nu men även förkyld och sånt så skulle rida så lite som möjligt.
 
Hoppade bara upp och red runt lite en stund och sen red jag igenom programet en gång. Det gick helt okej ändå tycker jag. Hon var fin i formen och gjorde allt hon skulle. Bara småsaker jag ska tänka på som att inte rida fort som om jag stulit hästen :) Haha jag sitter på riktigt omedveten på hästen och det går bara fortare och fortare känns det som.. Men måste samla upp henne och göra lite nogrannare övergångar galopp-trav där hon ska tillbaka till lugn trav direkt och inte efter flera meter. Men jag är nöjd absolut! Det är inte lika mycket krav i LB:n vilket är skönt och det känns lite lugnare den här gången, eller vad man ska säga.
Ökad skritt måste jag säga att hon är duktig på! Hon tar stora kliv och skrittar på mjukt och energiskt och där är hon duktig på att plocka hem mellan 7:or till 8:or!
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback