Torsdag

Imorse skrev vi nationellt prov, svenska uppsats och sen hade vi nästan 1,5 h håltimme fram tills det var lunch. Sen foto och sist fotboll på idrotten utomhus så det var kul! Nu ikväll har jag gjort klart lite skolgrejjer och ska fortsätta med det men tänkte bara berätta om hur min helg ser ut!
 
Fredag: 
Efter skolan ska jag till Veda och rida dressyrspecial. Har förmodligen Jim igen och det ska bli kul! Vi har nog Magnus igen dessutom eftersom dem är hemma nu tror jag från Las Vegas!
 
Lördag:
Upp tidigt as usual ;) Jobba i stallet mellan 7-16 med Linnea och Sandra. Efter det ska jag direkt vidare till Salza och rida ett dressyrpass och fixa allt i stallet. Det ska regna tror jag så då kanske vi inte skrittar av utomhus vilket jag annars brukar vilja göra men jag hoppas det blir sol!
 
Söndag:
UPP TIDIGT IGEN. Vad är ens sovmorgon haha? Det är lokal dressyrtävling på Veda, div 3 och jag ska dit och va funktionär. Ansvarar för foto och facebooksidan hela dagen så jag lär väl bara gå runt och fota haha ;) Ni kan följa ju Vallentuna Ridklubb på facebook om ni vill! Men tävlingen håller nog på hela dagen så jag lär väl komma hem sent på kvällen.
 
//Carro



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback