Hemma

Ni alla har säkert redan läst heddas inlägg och ja. Nu bloggar jag återigen ensam på den här bloggen med det sjukt fula bloggnamnet som jag skapade som 12 åring, med ett 4,5 år långt arkiv och totalt mer än 3700 skrivna inlägg. Jag KAN inte slänga bort allt det bara för att jag måste blogga själv igen.
Jag själv personligen tycker om att blogga med någon då jag ser massa fördelar med det men nu kommer jag alltså blogga själv.
 
Den här bloggen är verkligen sjukt rörig om man tänker efter.
Först var det jag och Lisa, sen var det bara jag, sen blev det jag och hedda och nu är det bara jag. Jag kan om jag vill skaffa en ny blogg eller bara sluta helt, men jag vet att man inte får något nytt bloggsug för att man skapar en ny blogg. (syftar på mig själv nu). Jag själv har haft bloggar och så har jag tröttnat, äh jag byter blogg så kommer jag blogga mer.
Jag vet att det inte kommer bli någon skillnad oavsett om jag skaffar en ny blogg eller inte så jag väljer att stanna här ett tag så länge jag orkar helt enkelt.
 
Jag har fortsatt att skrivit och bloggat och skrivit och bloggat i nästan 5 år för att jag tyckt det varit kul. Kul att skriva om ridpass och tävlingar för att sen kunna läsa tillbaka på sånt.
 
Som ni förstår kommer uppdateringen bli sämre eftersom det bara är jag som skriver nu, men jag hoppas såklart att inte allt för många slutar läsa nu och hänger kvar!
 
Ny design och lite sånt ska också fixas så fort jag hinner!



Kommentarer
Julia Forsbacka

Tråkigt att det bara blev du kvar men kul ändå att du stannar :)

2015-04-26 @ 07:36:06 | http://forcebacka.blogg.se/
ɑ n n i k ɑ

Så fin! :D

2015-04-26 @ 20:07:01 | http://blogofphoto.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback