Utvärdering- mina ridgrejjer

Tänkte skriva som en liten utvärdering om mina ridgrejjer jag har när jag rider. Vad som är bra, dåligt osv!
 
HJÄLM: John Withaker
Jag har standardhjälmen som många har. Den vanliga från John Withaker, den utan bling. Tycker att det är en snygg hjälm med snygg modell. Dock är min en aning för stor men det är lite sent nu att byta.. Den funkar bra och så men om jag ska säga något negativt så är det att den är så jäkla varm att den blir helt genomblöt när man ridit med den. Den har ingen aircontition eller vad man ska säga haha, nej men inga lufthål som det kommer in lite luft igenom. Alltså blir den skitvarm och man svettas jättemycket på pannan. Annars är det en bekväm och bra hjälm enligt mig!
 
 
STÖVLAR: Hööks Arezzo Horsehead
Stövlarna har jag ju redan skrivit om en gång.. Skit måste jag faktiskt säga för just mina. På vissa sitter dem jättebra och är supersuper bra men mina är inte bra någonstans. Det som är bra är väl att kedjan aldrig pajjat.. Och att det är en snygg stövel som kostar knappt en krona men den sitter sjukt dåligt på mig vilket gör att jag inte kan sitta och säga att den är bra på något sätt. Ska köpa nya inom kort, kommer iaf inte köpa horsehead stövlarna igen.
 
HANDSKAR: Roeckl
Roeckl handskarna är ju skitbra! Har inget dåligt alls att säga egentligen! De har superbra grepp och är sköna att rida i, dessutom är de väldigt snygga också! Om det är något jag ska klaga på så är det mina vita ridhandskar. Har kört dem i tvätten enligt tvättråd men de kom ut och var lila på flera ställen vilket inte var så kul.. Har inte fått bort det men det är på ställen det inte syns på som tur är. Annars är dem toppen! Har de svarta, bruna och vita.
 
 
BYXOR: Pikeur & CRW
De byxor jag använder är mina 3 olika byxor från CRW av exakt samma modell i färgerna svart, marinblå och vit. Sen använder jag också mina från Pikeur i lite Beige/musgrå/grå någonting.
 
De från Pikeur har jag abslout ingenting att klaga på. De är sjukt sköna och smidiga, snygga och bekväma!
De från CRW är också väldigt sköna. Mina är dock liiiite små så de glider ner ibland ahhah... Annars är dem bra! En mindre bra sak är dock att den guldiga metallplattan där bak samt guldbettet fram vid fickan blir silvrigt i tvätten då guldet flagnar av, vilket inte är så snyggt. Plus att metallplattan håller på att åka av på 2/3 byxor.. Får se hur länge till dem sitter kvar. Annars bra byxor!
(de vita finns inte på bild)
 
STRUMPOR: Kingsland
Jag har massvis med strumpor från Kingsland. Det är nylonstrumpor som jag verkligen rekommenderar framför vanliga ridstrumpor. Nylonstrumporna är som en vanlig men riktigt skön strumpa nere vid foten och sen bara nylon upp till knät. De är enligt mig snyggare än vanliga strumpor plus att det är svintunna så det tar ingen plats i stöveln samt man behvöer inte svettas runt benen som man kan göra av tjocka ridstrumpor. Har dessa främst när jag rider. När jag jobbar eller liknande kan det vara bättre att ha tjockare strumpor då dessa lätt går hål i om man skulle fastna i någonting. 
Jag köpte två stycken 3 pack med sånna strumpor och det är utan tvekan de jag använder mest! Jättesköna strumpor som dessutom är rätt snygga.
//Carro



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback