Gårdagen

Igår red jag Pelle i ridhuset i kanske 30-45 minuter. Han var väldigt tjorvig och skulle hålla på att skygga för saker, det släppte efter ett tag men det var ju egentligen bara för att slippa jobba. Han höll även igår på med galoppinslagen i nedsittande trav men det försvann mot slutet helt i ena varvet. 
Jag gjorde lite öppnor, slutor och skänkelvikningar, högervarv gick superbra men vänster var riktigt svårt så det måste vi jobba mer på. 
Pelle är vääldigt jobbig att sitta på om man inte är van vid storhästar som rör sig som han gör. Lättridning funkar super men oj vad jag måste kämpa att sitta ner hahaha, magmusklerna tar all stryk kan man ju säga ;) 
Mot slutet tog jag bort gramanen helt och joggade ner honom i en låg form. I vänster var han hyfsad mjuk men höger måste tas igenom bättre. 
Idag blir det uteritt en stund, får se när jag är i stallet, måste hinna tillbaka hem i tid så jag hinner till veda också. Antingen blir det bara en skrittur eller så rider vi lite längre och tar lite trav och galopp på vägarna. 
Tror nog det blir skönt för honom då han har gått dressyr 2 dagar i rad + att det nog blir dressyr lördag, söndag också!
//Hedda 
Haha liten han e va? ;) 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback