Vet inte riktigt vad

Det är verkligen många som frågat varför jag inte bloggar längre. Och alltså vad ska jag ge för svar?
För det första så har jag verkligen ingenting att blogga om. Verkligen INGENTING. Nu börjar ju tävlingssäsongen snart för vintern(Ponnycupen och ridskolecupen), men annars är det inget att skriva om... 
Något ridpass i veckan har det blivit nu då jag missat massa gånger och tyvärr går det faktiskt rätt dåligt nu. Har massa i skolan vissa dagar och andra dagar orkar jag bara inte. Vad är bäst egentligen? Att slänga in ett inlägg där det står iprincip "hej bloggen idag har jag inte gjort någonting ska ta en macka nu och sen plugga, hejdå!!!!!!", eller att bara strunta i att blogga.
 
Grejjen är ju att det inte ens är kul att skriva om man inte har något att skriva om, vilket jag inte har nu. Det är ju inte lätt heller att fråga läsare om vad man ska skriva om... Har man 100 läsare svarar kanske 5-10%. Har man 200 000 får man kanske 30 kommentarer. Alltså jag vet själv att man inte orkar kommentera andras bloggar, men samtidigt så får jag själv inga ideer alls = noll motiviation.
 
Ikväll åker jag till Mallorca och kommer hem om en vecka nästa fredag, dagen innan KM. Då blir det Veda iprincip hela dagen. Komma hem, byta om, fixa km utklädnaden, packa inför helgen, rida, fixa hästen, sen sova och på lördag jobba i stallet innan jag ska tävla. FULLproppat verkligen.
 
Under nästa vecka tom. fredag kommer jag nog vara helt borta från bloggen. Vet ej om jag kommer ha internet och vill ändå inte känna mig tvungen att blogga när man väl kan komma bort lite och släppa allt hemma.
Har dock med mig kameran så ska fota lite och sånt kanske jag kan lägga upp sen när jag är hemma igen.
 
Även fast jag nästan vill sluta blogga helt så ska jag inte göra det. Det kan jag nästan lova. Behöver bara mer inspiration och motivation till att blogga. Men det kommer! Förhoppningsvis väldigt snart men jag måste först veta om jag ens har något att skriva om.
 
Om ni har något ni vill att jag ska skriva om så får ni väldigt gärna kommentera. Förväntar mig inte att så många kommer göra det men om ni kommenterar lite förslag så kanske jag faktiskt skriver dem när jag kommer hem och sen försöka komma igång helt med bloggen igen.

Måste också säga väldigt bra jobbat av hedda som hållt igång bloggen och statistiken bra även fast jag varit helt borta!
 

//Carro



Kommentarer
Amanda

Tim tag

2014-10-24 @ 21:34:40
Amanda

TMI tag

2014-10-24 @ 21:35:04
Sandra

Hej!
Jag tycker jättemycket om att fotografera, men är rätt ny på det hela och skulle vilja ha lite tips. Ni båda är superduktiga och har säkert något knep för att få en rörlig häst bra på bild.
Så lite mer kamera-inlägg vore trevligt. Men också lite allmänna bilder som ni tar.
Jag vet att detta inte är någon fotograferingsblogg, men ifall du/ni inte känner att ni har något att blogga om inom hästar, är det väll bättre att ni utvecklar bloggämnen. :) typ fotografering, inne/ute inom ridgrejjor, mer outfits för både häst och ryttare, grejer ni vill ha från t.ex Hööks...

Svar: Tack för tipset! Ska försöka fixa!!
ponnyboken.blogg.se

2014-10-27 @ 23:58:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback