Snart lov

Överlevde värsta dagen denna vecka, halleluja ;) Hemskt dag i skolan med 3 ganska långa lektioner. Efteråt gick vi till täby centrum, köpte lite saker som jag behövde och sen åkte vi hem. Nu hemma har jag i princip bara kollat på film och sovit haha. Ska nog snart kanske gå och lägga mig, är sjukt trött verkligen.
Imorgon är jag faktiskt ledig så då blir det en lång sovmorgon och sen tyvärr en del plugg inför matteprov på fredag. Efter lunch nån gång rider jag ett dressyrpass på Pelle, om det är bra väder blir det nog på utebanan, när jag väl är där passar jag på att ta in Queen en stund tidigare än vanligt, hon börjar gärna springa i hagen timmarna innan insläpp och vi vill helst inte riskera några skador. Hon hade senast idag ett sår på kotan men var som tur var frisk och såret var bara ytligt. Kanske låter som vi är väldigt petiga och tar in henne tidigare bara för att hon springer och leker men det är så dumt med onödiga skador, hon är ju ganska klumpig och åker allt för ofta på sparkar och sår, dessutom brukar hon stå och vänta ganska länge vid grinden ;)
Men hur som helst rider jag som sagt Pelle imorgon och fixar även allt med honom. När jag är klar åker jag direkt till veda för usekmöte!
Appropå skador har världens finaste  gammelman skadat sig igen... Denna gång blev det en fraktur på hovbroskförbeningen och han har specialsko och gips. Hela 4 långa veckor ska han stå i boxen. Usch vad otur han har, som Therese sa; hästen med 100 liv. Finaste ponnyn, han förtjänar det allra bästa. Massa kramar och pussar får han av mig imorgon!
//Hedda



Kommentarer
Anonym

Fattar inte vilka alla olika hästar är?? Kan du skriva ett inlägg och förklara alla, typ quen, kiwi, Pelle och den vita. Ridskolehäsyarka vet jag om :)

2014-10-23 @ 13:08:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback