Onsdag

Igår var vi först i Botkryka och provred en fin och stor ponny, tyvärr klickade varken jag eller Adam med den alls så vi får se om vi orkar ta oss tiden att testa igen. Annars har vi kanske ett par andra ponnyer på g för provridning men ingen sådär jätteaktuell tyvärr...
 
Men borta på Thorsholma stod somsagt sitsträning på schemat. Jag gick ner före mamma och började longera honom själv, han var fin och skötte sig superbra. Han var dock ganska stark på linan men det gjorde inte så mycket, jag är ju dock van att longera ponnyer och Queen som aldrig nånsin blir stark så det kanske inte var så illa som jag trodde. 
Men jag hade väll kanske longerat i ca 5-10 minuter innan mamma kom ner och då plockade vi av stigbyglar och allt så fick jag hoppa upp. Hahha lätt att hoppa upp på honom utan stigbyglar även om jag hade pallen... ;)
Men när jag satt på var han fortfarande superfin och jobbade i en jättebra form, som tur är han världens snällaste så jag kunde åka runt där i alla gångarter utan stigbyglar eller något stöd i tyglar. Kan säga att det var galet svårt och jobbigt att ha en bra sits i det.... Förhoppningsvis stärkte jag min sits ännu lite till. Kan tycka att jag fått sämre sits med åren. Har förut fått 7or och 8or men nu ligger jag på 6.5 och ibland 7 istället. Supertråkigt och jag vill tillbaka på en stadig 7a och för att sen jobba vidare mot 8or. 
Aja Pelle var superduuuktig och jobbade på riktigt fint. Efter att vi sitstränat i kanske 20-30 minuter promenarade jag honom utan inspänningar i ridhuset i kanske 10 minuter. 
//Hedda



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback