Lördag

Idag var jag i stallet 7 och jobbade med Hedda och Linnea i stallet till 16. Gick helt okej men hände massa saker 24/7, typ Hedda drog en standard och failade när vi mockade skrittmaskinen :)
 Tar ett tag att tänka ut hur detta kunde hända :) 2 GÅNGER!! hahaha
 
När vi var klara prick 4 så gick jag ner och byggde fram dressyrstaket med resten av laget plus lite hjälp av Linnea och Adam. När det var klart fixade vi hästarna och red fram. Jag red ju Pandora och det var första gången sen i februari/mars typ. Hon har inte gått så hårt på sistonde och det märktes verkligen i början. Pandora är en sån sjukt simpel häst oftast, men i början var hon så extremt stel. Hon var jättelurig och det kändes inte alls bra. Fick rida igenom henne rätt ordentligt och tillslut släppte hon. När jag red programet för Malin var hon mycket bättre, så är ändå nöjd och hon känns bra inför imorgon!
 
Efter ridpasset var vi en dryga timma i stallet och fixade hästarna. Schamponerade hennes ben som var bruna typ haha, samt klippte man, pannlugg, skägg(inte hovskägg, skägg under käken haha... Det växer långt på pandora...), nacke och så och badade och flätade även svansen! Får se om hon ser okej ut imorgonbitti eller om hon är lika skitig igen ;)
 
Imorgon är det somsagt Ponnycup match mot Lidingö. Först hemma och sen borta. Start 10:00 hos oss och vårat lag ser ut såhär i startordning:
 
Jag & Pandora
Vilma & Ludde
Sofia & Käck
Hanna & Dumle
 
Vi ska va i stallet 8 och fixa hästarna och sen kör vi! Alla är supertaggade så det ska bli askul! Uppdaterar mer imorgon, säkert mellan matcherna också! Har med systemkamera så det blir säkert lite bilder också om någon kan fota!
//Carro



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback