Kvällen

Slutar skolan nu och ska snart gå till bussen. Riktigt lång och seg dag idag som äntligeeen är över.
Mamma tog hand om Queen imorse och ikväll är hon på middag med jobbet som jag förstod det så därför blir det inget stall ikväll. Jag kommer istället ta tag i att skriva en massa inlägg. Har värsta suget just nu och letar efter massa inspiration bland gamla inlägg. Får hoppas på att suget sitter kvar tills jag kommer hem om ungefär en timme eller så. 
Ni ska bara veta hur flitiga jag och Carro varit under de senaste veckorna när det kommer till bloggen. Vi har nu minst 1 inlägg per dag tidsinställt ända fram till i mitten av december. Har några inlägg i utkast också. Men då det är så många inlägg gjorda kommer bloggen aldrig att stå still en endaste dag, även om vi skulle glömma att blogga själva så kommer det finnas minst ett tidsinställt som fyller upp bloggen. *APPLÅDER TACK*
Nej men bloggen är verkligen på g just nu, vi har massa planer och inom kort kommer även en ny design påbörjas. Nu börjar även statistiken stiga igen efter att ha varit lite dålig ett tag, men jag antar att den stiger i samband med våran uppdatering, aja see ya later alligator!
//Hedda



Kommentarer
Emma Broberg

Fin bild!

2014-11-17 @ 15:05:51 | http://emmabroberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback