Veckans planer

Här är min veckoplanering för mig och Kiwi. Veckan blir lite oplanerad men ändå lite planerad. Haha lite luddigt men ni fattar nog säkert. Mina planeringar kommer inte vara helt exakta där jag skriver "idag ska jag öva öppnor och inget annat", när jag börjar rida kan jag bestämma. Känns hon seg övar jag bjudningen etc. Jag övar det som behöver övas på under det passet helt enkelt. Jag kan inte komma till ett ridpass helt förberedd minsta detalj då hästens dagsform avgör en stor del av passet. Blir jobbigt om jag tänkt öva slutor eller förvänd galopp och sen går hon inte fram alls, blir liksom inget jobb gjort då om ni förstår vad jag menar.
Men hur som helst kommer planeringen vara lite basic - uteritt, dressyr, hoppning, jogga etc!
 
Måndag: Dressyrträning för Anna Dufva, öva massa LA:P1 rörelser och säkert lite delar ur programmet
 
Tisdag: Kiwi får ett längre joggingpass på banan eller i ridhuset
 
Onsdag: Antingen så hopptränar Adam eller så rider jag ut eller hittar på något annat kul, lite oplanerat än så länge. Jag kaaaanske ska rida Queen här också, får se lite med ridhuset etc men det hade varit kul om vi fick till ett ridpass, det var ju ett tag sen jag red henne.
 
Torsdag: Blir det hoppträning får hon jogga och om jag rider ut eller något sånt dagen innan blir det dressyr
 
Fredag: Jag ska försöka satsa på uteritt men vet ännu inte riktigt med vädret osv
 
Lördag och söndag: Helgen blir lite oplanerad också. Jag ska inte jobba någon av dagarna och är därför helt ledig. Kiwi ska gå dressyr en dag och förhoppningsvis ut i skogen eller ut på fältet, beror helt på vädret.
 
//Hedda
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback