Vad man nu ska ha för rubrik

Känner att jag blivit så sjukt seg, tråkig typ och gör ingenting på dagarna längre. Går i skolan lixom men de dagarna jag inte rider eller jobbar ligger jag bara i sängen och kollar instagram 1022627 gånger. Har typ massa jag egentligen borde göra och ta tag i, men jag har verkligen ingen som helst ork.

Skolan
Nu har jag varit borta 1 vecka från skolan. Missat två stora prov och ligger lite efter så måste lägga fokus där, jobba ikapp, plugga till proven, lämna in uppgifter. Snart är det nationella också och jag blir så jävla stressad bara av att tänka på det, Måste hinna läsa igenom typ allt i böckerna och repetera vad man lärt sig för annars kan jag stämpla ett stort F i pannan på mig..

Bloggen
Bloggen är verkligen sjukt dålig just nu. Har ingen aning om vad jag ska blogga om, har inga tidsinställda just nu plus att har knappt tid för att ha blogg. Men jag SKA ta tag i den, när vet jag inte. Men ska få lite bättre inlägg och ny design såfort jag kan. Men det här med att sitta och göra designer till andra, den får jag nog lägga ner. Hinner verkligen inte, tyvärr.

Usek
Måste jättesnart få ihop ett möte och fortsätta planera massa saker. Ska inte skriva ngt om det här men det är även där mycket som ska göras. Jag börjar typ stressa upp mig för julshowen, NU, i MARS. Fattar ni hur galet det är?


Blir skitstressad när jag ser vad det är jag måste ta tag i, och när det bara är som en enda stor hög av papper väljer jag att lägga undan dem istället för att ta tag i det, vilket kanske inte är så bra...



Kommentarer
Klara

Vad heter dina ridstövlar och var har du köpt dom? Funkar dom bra? Tacksam för svar!:)

2014-03-10 @ 19:52:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback