Tävlingar fram till sommaren

Nu är det inte alls många tävlingar kvar fram till sommaren. Ponnycupen är ju slut, 3 kvar grundomgångar i RSC och sen finalen på nationaldagen i juni. Jag har ju tappat efter lite i främst hoppningen känner jag eftersom jag missade en och fick ett nedslag på en annan. Nu behöver man ligga i ordentligt om man vill komma till final vilket jag självklart vill. Nu när jag gått upp till storhäst är det mycket tuffare att gå vidare eftersom motståndet här är mycket hårdare än på ponnyklasserna. Nu får man inte haka efter bara för att cupåret snart är slut. Det är typ nu man måste rida som bäst ;)
 
Jag är i alla fall svinladdad på att tävla nu! Tänker inte ta någon tävling för givet utan nu får man satsa, hela vägen in i det sista! Älskar att tävla då det är så sjukt kul just på Veda också, och samtidigt som det tävlar man lite mot sig själv. Jag har flertal mål jag vill uppnå innan cupåret är slut ;)
 
Bara 4 tävlar kvar nu till sommarlovet. Inte mycket alls men nu gör vi de här fyra sista tävlingarna till något jäkligt bra!
 
30 mars- Ridskolecup Dressyr
4 maj- Ridskolecup Hoppning
25 maj- Ridskolecup Dressyr
6 juni- Final Ridskolecupen
finalen 2013



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback