Första meetinget anmält!

Nu har jag anmält mig och Kiwi till årets allra första meeting. 
Det blir på Årsta Runsten 9 - 11 maj och det är Stora Wäsby som håller i tävlingen.
Då jag ska ha nationella prov i skolan på fredagen så blir det ingen tävling den dagen, utan vi åker bara dit och joggar på banan på kvällen och sen tävlar vi lördag och söndag istället. Men det är nog bara skönt för henne att bara få 2 dagar med tävling.
Såhär kommer schemat för den helgen att se ut:
Fredag - Kommer på eftermiddagen och joggar på en av banorna, kollar lite på de andra ryttarna och lär känna tävlingsplatsen lite extra vilket aldrig skadar.
Lördag - Tävling LA:1
Söndag - Tävling LB:1 och LA:P1
Som ni ser blir det 3 olika program så det blir lite att hålla reda på i huvudet men jag tror nog det funkar i alla fall, kan programmen i sömnen i alla fall.
Men jag tror också att denna kombination av klasser är bra för henne. Börja med en medelsvår, sen en lätt och sen en svår. Man vet aldrig men jag skulle nog tro att det är en bra kombo.
Men jag tycker det är riktigt kul med meeting så jag börjar nästan redan tagga haha, inte så jättelång tid ändå.
Bilder från mitt och Kiwis första meeting. Gripens ponnymeeting 2013, det är redan inbokat för i år också, riktigt bra anläggning och härlig stämning där!
Så standard att bara droppa alla sina grejer utanför boxen och inte plocka upp dem förrens man ska åka hem haha, ser kaos ut hela tiden, slår vad om att jag inte kommer hålla det rent 5 minuter på Runsten!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback