Dagen

Imorse när vi vaknade typ halv 8 så var det snöstorm ute- alltå bestämde vi typ direkt att vi aboslut inte skulle rida utomhus som vi hade tänkt hahah.. Vi åkte till Torsholma vid 8, gjorde iordning hästarna och gick till ridhuset. Medans Hedda värmde upp Kiwi så byggde jag upp en oxer, ett räcke, en cavalettiserie med upphöjda bommar och sen fyra travbommar. 
Hedda red först och jag gjorde lite hoppövningar typ, sen bytte vi så jag hoppade lite och sen avslutade jag henne i galopp och trav längs fyrkanten så att hon bara fick sträcka ut sig och varva ner.
Vi hoppade oxern på ca 80 cm och det hoppade hon bra, hoppade av lite tidigt men det gör hon alltid typ ;) Men hon var riktigt pigg med både mig och Hedda och hoppade fint!
 
Efter Torsholma åkte vi hem svinfort, lagade mat jättesnabbt, åt lunch på typ 10 min och åkte sen till Veda på helgjobbarmöte. Sen hade jag teori med ridlekis och efter det åkte vi snabbt till Täby Ryttarcenter.
 
Kollade på dressyrclinic där Malin skulle rida Santino i typ 1 h kollade vi, sen åkte vi hem hahah..
 
Ikväll ska vi typ fixa bloggen, chilla och sova ganska tidigt eftersom vi ska helgjobba imorgon. 7-16 jobbar vi, går nog ganska bra men man vet aldrig ju, ahahha..
 
Här är lite bilder från idag! sry för suddiga bilder dock...
 

//Carro
 
 
 
Lite filmer från hoppningen kommer nog snart!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback