Utvärdering Sundby

Parkering: Väldigt liten vilket gjorde det väldigt trångt, vissa fick parkera på andra småställen här och där.
Framridning: Ganska smal och lång bana, helt okej underlag. Dock massa skräp som gamla dressyrstaket låg runtom banan vilket gjorde Kiwi och säkert många andra hästar spända.
Collectingring: Rätt liten med stenhårt underlag.
Tävlingsbana: Helt okej, läktaren var högt upp så man kände sig ganska liten haha, i hörnen gick ridhusbotten ner en bit och det gjorde att Kiwi snubblade flera gånger där.
Servering: Rätt okej fik inne i ridhuset med ganska mycket att välja på, ute kunde man grilla hamburgare om man ville så det var bra, det räcker liksom inte med en bulle när man är och tävlar en hel dag.
Funktionärer: Supertrevliga och allt var väldigt organiserat.
Övrigt: Jag tyckte det var en bra och välorganiserad tävling, dock ganska tråkiga priser och konstiga domare men det behöver vi inte gå in på nu.
Jag kommer hur som helst absolut åka tillbaka till Sunby, jag har dessutom tävlat där 4 gånger på 4 olika ponnyer och 4 olika år, Tucke 2011, Amazing Grace 2012, Kaluha 2013 och Kiwi 2014! Kiwi har också spenderat mycket tid på Sundby med sin gamla ägare, en av funktionärerna kände till och med igen henne!
//Hedda



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback