Systemkamera

Var så duktig i skolan den här terminen(haha) så jag fick ett bidrag till att köpa en systemkamera som jag lägger ihop med mina egna pengar. Känner verkligen att jag vill köpa mig en bra kamera nu! Jag har ju en hyffsat bra mindre kamera som kan fota jättebra utomhus med j'vligt djupa inställningar haha.. Det är en Panasonic Lumix DMC-TZ7(typ). Har haft den sen 2010 så det är ett tag nu.
ett exempel på utomhus bild med kameran.
 
Inomhus i tillexempel ridhus kan den såklart också fota, men det blir ju inte alls samma grejj då man måste ha en viss inställning där man pepprar för att det ska bli något skarpt. Blir egentligen inte alls bra men man får ta det bästa av det man har helt enkelt.
ett exempel på inomhus bild med kameran
 
Det är sjukt svårt att hitta rätt inställningar på kameran. Hur bra eller okej bilderna än blir så slår det inte hur en systemkamera med ett bra objektiv kan ta.
 
Har börjat tänka på lite vad för kamera jag vill ha och vad för objektiv jag ska satsa på. Kommer bli så mycket bättre standard på bloggen om bilderna kan bli lite satsigare, det tror jag både vi och ni läsare skulle tycka.
 
Har absolut ingen aning om vad för kamera jag ska köpa än, men om ni vet någon bra kamera ni vill tipsa om får ni supergärna göra det!
//Carro



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback