SOMMARLOV

Igår fick jag somsagt sommarlov och vi var ute och åkte fram och tillbaka mellan olika ställen kom hem runt 1 och somnade säkert en timme senare, heeelt död så jag sov fram tills nu. 
Idag är jag hemma fram tills mamma kommer och då åker vi till stallet. Kiwi ska ridas och fixas fin inför tävling på Mälarhöjden imorgon. Rider en LB:1 och en LA:1, ska försöka uppdatera här och på instagram under hela tävlingdagen.
Nu fram tills stallet i eftermiddag ska jag bara försöka skriva lite blogginlägg då ALLA tidsinställda är slut, fattar naaaadaaaa, men men, nu ska uppdateringen komma igång igen och jag ska försöka skriva fler ovh bättre liveinlägg också.
Åååhhh kommer sakna klassen så sjukt mycket. Vi har kommit så sjukt nära varandra de senaste veckorna. I 4 år har vi varit sjuukt elaka mot varandra men nu har alla helt plötsligt blivit sjukt bra vänner. Det är vissa jag inte kommer sakna en sekund men de flesta kommer jag verkligen sakna sjuuukt mycket, känns jättejobbigt att lämna alla just nu.
Vi har haft så sjukt kul tillsammans och vi är nog skolans värsta klass genom tiderna, lärarna har skrikit och gråtit när de haft oss och vi har varit vissa dagar helt ohanterbara. Bästa 9N föralltid alltsååå #rip
//Hedda



Kommentarer
Elin Larsson

Härliga bilder!

2014-06-13 @ 13:31:35 | http://elinlarsson.forme.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback