Svar på frågestunden del 2

Rider du utan väst på dressyr? Isf vilken ålder får man sluta med väst på din ridskola?
Ja det gör jag. Hoppar alltid med väst och rider ut med väst men dressyr rider jag utan. Ingen aning om ålder. Vet att det är krav inom hoppning tom 18 år men dressyren vet jag inte.
 

Ville du hålla på med ridning hela livet? Ha det som jobb?

Ja asså om jag fortfarande har intresset vore det sjukt roligt ju! Skulle kunna tänka mig att vara typ veterinärdjurskötare för hästar isåfall! 


Hur ofta sminkar du dig?

Sminkar mig i skolan, om jag ska bort någonstans och typ på tävlingar. Hahaha inte varje dag om jag typ är hemma hela dagen men oftast varje dag eftersom jag nästan aldrig bara är hemma en hel dag. ahhaha vad mycket dag det blev


Vill du tatuera dig? Isf var? Och vad?

Asså njaa tror inte det. Är inte den som vill ha en ros på ryggen där det står carpe diem lixom hahahahha. Nej men tror inte tatuering faktiskt.. Är snyggt på vissa men jag vill nog inte ha något.


Ridskola/egen häst/medryttarponny/foderhäst mm

Fatta inte riktigt frågan...

 

Vad är det bästa med Veda?

Ridlärarna, hästarna, miljön, sammanhållningen och alla vänner!! Allt på Veda äger!


Vilken ridskola skulle du byta till om du var tvungen att byta?
Jättefin och snygg blogg!

Tack! Om alla ridskolor i hela stockholm kunde flytta hit till Vallentuna så skulle jag nog välja Överby eller Sundby. De satsar sjukt mycket på tävling och dressyr samt hoppning, har jättefina hästar och verkar ha kunnig och duktig personal så någon av de skulle jag nog välja isåfall. Men skulle verkligen inte vilja byta!


Vem tycker du är bäst i din ridgrupp?

Jag såklart?!?! Hahah nä skojja, vet faktiskt inte.


Vad utvecklade du mest med din ridning 2013?

Oj, vet inte... Tror tyvärr inte sitsen så mycket men har blivit "starkare" i ridningen, orkar hålla emot mer och kunna driva mera. Förut var det lite mesridning men nu orkar jag trycka på mer och det är väl något som blivit bättre. Har utvecklats mycket tack vare de grymma tränarna vi har och sen att jag ridit så många olika storhästar tror jag. Man lär sig verkligen på det!


Roligaste hästen att rida i dressyr/hoppning?

Om jag ska välja från ridskolan.. Av hästarna så är dressyr nog Toy/Cyklamen och hoppningen tycker jag Cyklamen eller Robban! Av ponnysarna är dressyr roligast på Pandora och hoppning roligast på typ Pandora, Twist, Chicco eller Marre! :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback