Favorithästar genom åren

Kan säga att jag haft några favoriter genom åren...
 
2003-2006
Under den här tiden red jag på Ramsta Ponnyridskola som jag skrivit om tidigare. Det fanns bara en, the one and only Icaros som jag var helt kär i. En gammal C-ponny valack som va typ 24 när jag red honom så idag lever han tyvärr inte längre. Men han var en skitcool lugn ponny minns jag, han hade hoppat massa SM med ridskolans ridlärares son och sen blivit Ridskolehäst. Har suttit på en SM-ponny hehehehe
 
Tyvärr asdålig bild men har ingen annan
 
 
2006-2008
Min första favoritponny på Veda var faktiskt Bamyl! Var skötare på honom i typ 2 år och när jag fick rida honom var jag överlycklig. Tävlade honom i hoppning en gång men han nästan inga minnen ifrån den gången och tyvärr inga bilder heller. Men Bamyl var utan tvekan första favoriten på Veda!
 
2008-2009
Paralellt med Bamyl började jag gilla Colleen och Lizt (?!). Hade aldrig ridit honom men var väl en sån där unge som vill vara skötare på alla stora hästar så gillade honom väldigt mycket i typ ett år knappt hahah. Min förra blogg hette Lizt som några av er kanske kommer ihåg HAHA
 
2010
Då kom ju Brownie och han blev direkt en favorit efter jag började rida honom i februari-10. Hade honom på att ridläger och typ alla lektioner men runt 2013 växte jag ur honom. Kan dock fortfarande rida honom men rider honom inte lika mycket nu när jag rider häst men ändå kanske 1 gång varannan månad eller något, varierar lite. Han är fortfarande en favorit men kan inte säga lika stark som för 2 år sen, tyvärr. Men så blir det när man inte rider ponnyn lika mycket längre.
 
2013
I slutet på 2012 började jag rida Twist och red henne typ hela 2013. De två första passen med henne var kaos (jaunari 2012) men i oktober bestämde jag mig helt random att tävla henne och efter det gick det bara uppåt. Twist är fortfarande min favorit, även fast jag kanske inte rider henne lite mycket just nu. Men hon har varit skadad ett tag och är igång nu igen iallafall. Men har tyckt om henne sen den tävlingen och hon är så gó och speciell och gillar henne verkligen!
 
De är de som varit riktiga favoriterna men måste ändå nämna två ponnys till...
Chicco (vänster) och Pandora (höger). Dessa två ponnys är verkligen Guldvärda
 
Chicco var verkligen min riktiga tävlingskompis i några år och jag älskade honom sjukt! Han är världens sötaste än i dag och jag går typ alltid och klappar på honom, världens sötaste lilla ponny! 
 
Pandora är verkligen en riktig trotjänare. Har nog aldrig träffat en snällare häst. Aldrig någonsin har hon gjort något dumt, hon är 100% säker att rida för alla, hon gör alltid sitt bästa, är hur trevlig som helst i stallet mot ALLA och är en sån lätt hanterlig häst. Hon står lugnt och snällt när man duschar henne, tycker om att pysslas om och är toppen att rida! 
Måste ändå säga att Pandora är en av mina favoriter idag. Hon är lite övervuxen D-ponny, typ 152 så hon är lagom stor också samtidigt som hon är ganska kraftig men så lätt och nätt att rida ändå. Gud gillar henne verkligen! Hon är bara 15 år dessutom och ha varit med såååååååå länge så hon är inte "för gammal för att göra de och de". En häst i riktig topp och hon är helt underbar.
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback