Lite mer utförligt

Igår under julaftonskadriljen hade jag ju som sagt Jim! Det var såklart lite svårt för honom att trava så långsamt hela lektionen med någon precis framför nosen, någon precis bakom svansen och någon precis brevid en men han skötte det ändå riktigt bra! Han bråkade ingenting under själva kadriljen utan han gick alltid i rätt tempo. Dock var det svårare att hålla honom rund när han spände sig. När vi travade fram dem var det lättare när jag kunde rida på lite mer och då var jag jättefin! 
Det var några ponnysar som hade bjällror på sig och dem tyckte Jim var jättekonstiga ;) Han var supertaggad i galoppen och drog på med några skutt i början haha. Annars var han superduktig! 
 
Ingen hårt och inga höga krav alls hade jag på honom men han var ändå mjuk och lydig! Var superkul att rida honom på julafton! Efter allt i stallet, frukost och fodring vid lunch var jag kvar och väntade på pappa så var jag hos Jimpan och myste lite med honom, massa pussar innan jag åkte hem. Är nu inte i stallet förens efter nyår. Missar första ridlektionen dessutom när jag är i funäsdalen.
 
//Carro
Jimpan är bäst♥



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback