Träningen igår

Igår var det träning på veda för Malin Hamilton, de som red var jag och några andra av ponnytjejerna på privatsidan.
När jag red fram körde jag i början ganska snabbt pang på och då var han rätt fin, lite spänd och hög i nacken men ändå fin. Efter ett tag med trav och galopp insåg vi att vi behövde spara lite på hans energi så då blev det istället mycket skritt och övergångar tills jag skulle börja rida. Medan jag väntade hade jag honom också låg i formen och den här gången var han inte lika spänd och då funkade det superbra.
Väl på träningen gick det okej, han blev lite seg och höll på att bråka lite men det var bara en gång som var illa och resten var ändå under kontroll. Vi övade mest basic saker. Försökte få honom rund och inte falla utåt eller inåt. Jag själv behövde öva mycket på att bara sitta still och rida bra vägar, speciellt i hörnpasseringarna och volterna.
Han var hyfsat fin i alla fall, inget värstingpass men det funkade i alla fall och det var väldigt roligt att få vara med att träna på en häst som inte är min!
Förlåt för lite dåliga bilder men de är tagna när jag travade honom i låg form och därför är han låg och att min sist är lite dålig men men, har tyvärr inga bilder från själva träningen.
//Hedda



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback