RSC hittils del 2

Nu när lite över halva av säsongen i Ridskolecupen har gått tänkte jag göra en sammafattning av hur det gått hittils. Det här inlägget har dock legat i utkast i ca 2-3 månader men nu publicerarjag det ;)
Del 2 blir om hoppningen! Hoppningen har dock inte gått lika bra... ;)

Omg 1. 15 sep 2013
Första omgången i hoppningen red jag ponny här med. Jag red LB och fick Pandora. Tävlingen var på stil, och vi va typ 3 st i min klass. Jag red iaf felfritt men inte helt nöjd över ritten då det kändes som att hon inte hade så mycket tryck i sig och det blev lite väl "dressyrigt" tyckte domaren haha. Aja skitsamma. Fick 0.5 p under vinnaren tror jag så jag kom tvåa fast inte placerad.
 
Omg 2. 8 december 2013
Den här gången kände jag att jag ville tävla storhäst i hoppningen också så de här va min första hopptävling på storhäst. Red LC och fick Tip Top. Den här gången gick det inte alls bra tycker jag.. Tip Top blev så jävla stark inne på banan och typ tog bettet lite och tuffade på själv som han brukar göra ibland. Han trampade om lite på 5:an och då vare bara tre språng till 6:an så jag tryckte på lite. Han hamnade rätt på hindret men glömde typ hoppa med bakbenen. (Ser askonstigt ut på filmen) så han totalrev allt med bakbenen. Blev jättekonstigt men var bara en askonstig runda. Inte nöjd alls. Var på stil den här och trots att jag inte ens kom till omhoppning fick jag rätt höga poäng.
 
Omg 3. 
Missade omgång 3 då jag var i thailand så jag missade några viktiga poäng till finalen så vi får se om jag går vidare nu eller inte. Hur som helst måste jag leverera nästa hopptävling 4 maj om jag ska ha chans till finalen!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback