Tävlingen idag

Idag tävlade jag Pandora i ridskolecup dressyr. LA-debut dessutom. Dock var det endast jag och Hanna som red LA klassen för alla andra fegisar vågade bara köra LB, haha. 
Iaf på framridningen var hon rätt fin tycker jag. Dock kröp hon ihop väldigt mycket i formen så behövde verkligen få upp huvudet på henne hela tiden. Hon hamnade ibland lite bakom lod och då jobbade jag mycket med att hon skulle gå rakt istället.. var lite jobbigt ibland men gick helt ok. Ryggningarna var skitsvåra i början, hon förstod typ ingenting vad vi skulle göra men sen började hon lära sig! Jobbade alla lite svårare momenten i programet, ryggning, skänkelvikning, 10-meters volterna och förvänd galopp typ. Var skitjobbigt men gick ändå helt okej.
 
Inne på banan blev hon SÅ jäkla trött. Orkade typ inte ta ett steg.. Jag kämpade HELA programet men hon var sååååå trött men ändå skitduktig som verkligen försökte hela tiden. Skänkelvikningarna som hon brukar ha VÄLDIGT lätt för, var helt omöjliga inne på banan. Dem gick skitbra på framridningen men inne på banan orkade hon inte flytta alls. Fick ganska många missar tyvärr och hon var supertrött så med tanke på alla missar och allt var 56,184% som jag fick typ helt okej.. Dock väldigt lågt.. Domaren dömde skithårt i ponnyklasserna, av alla starter i 3 klasser blev det TVÅ ritter över 60%!!! Högsta ponnyprocenten idag var lixom 62 och jättemånga placerade sig på runt 50-59% så det var väldigt låga poäng idag.
I min klass vann Hanna som red Kummin, hon fick 1% över mig så det va ganska tajt men som sagt sjukt låga poäng.
 
Trots inte bästa protokollet var det ändå första LA:n och jag fick över 55 som var mitt mål, hahahahah. Var ändå helt okej för att vara första LA,n för mig och på Pandora och vet inte ens om Pandora startat LA i dressyr någonsin? Har hon kanske men då för några år sen.
Har både bilder och filmer men vet inte om jag vill ladda upp filmen hahahhaha. Bilder kommer iaf när Ida fixat dem ;) Ni får lite screenshots sålänge från filmen :)
 
Som sagt kommer fler bilder i annat inlägg senare och kanske film också ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback