Mina Ponnycuper #1

Säsongen 2010-2011
Mitt första år i Ponnycupen
Var typ 12 år när jag red min första match, 160 lång typ och det cupåret red jag bara B och C-ponnys, hahaha hur gulligt?
 
1. Första matchen- Bortamatch i Hoppning på Gustavsberg
Jag var SKITNERVÖS. Skulle för första gången tävla på en häst jag aldrig ridit. Hahah jag fick rida en 6-årig C-ponny valack som hette Zafir. Kommer typ inte ihåg något men jag blev iaf felfri på typ snabbaste tiden.. Hahaha. Laget förlorade tyvärr för vi hade två i vårat lag med fel och Gustavsberg hade 1.

vadå felställd? ;)
4 bilder från den matchen, ingen film tyvärr.
 

2. Andra matchen - Bortamatch i Hoppning på Färingsö
Hahah jag satt på läktaren i mjukisbyxor och filmade, fotade och hejjade. När vårat lag hoppade upp på deras hästar så hade de en B-ponny som vi inte hade någon inom 13 år att rida. Jag fick snabbt som fan hoppa in, låna en Jofa-hjälm, skor och chaps, mjukisbyxor och ett spö. Hhaahha jag döööööör. Jag fick hoppa in och rida på ett B-ponny sto född 1992 som hette Saga. Lärde mig banan när den första red. Jag var start nummer 2 och fick alltså försöka komma ihåg vilken ordning snart nr 1 hoppade. HAHA herregud.. Men snille som jag va(är) kom jag ihåg banan och hoppade felfritt! Matchen slutade oavgjort.
Ponnyn jag red, Mini ponny??! ;)
 
3. Tredje matchen- Hemmamatch i Hoppning mot Färingsö
Red min första hemmamatch på trogna och bästa Chicco. Vad ska man säga? Världens snällaste och duktigaste C-ponny. Hoppade felfritt och matchen slutade oavgjort.
Hahah en bild precis innan vi skulle gå ner till ridhuset. Alltså Chicco, seriöst världens gulligaste...
 
4. Fjärde matchen- Hemmamatch i Hoppning mot Gustavsberg
Även denna match red jag Chicco. Återigen, världens duktigaste. Hoppade felfritt nära idealtiden och fick därför min första medalj i Ponnycupen som blev en silvermedalj. Matchen slutade oavgjort.
HAhahahhahahahha så jäkla nöjd xd Ja ni ser ju vilken av bäbisarna som är jag, allstå alla är så SMÅ!!!
 
5. Femte matchen- Hemmamatch i Hoppning mot UpplandsBro
Sista matchen jag gjorde den här säsongen var hemma och jag fick rida Chicco igen. Haha kungen levererade och hoppade felfritt som resten av laget också gjorde! Matchen slutade oavgjort.
Hahah lite bilder från den matchen... Sista bilder är skitsnygg för er som inte ser HAHAHAH
 
Det var min första säsong i PC :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback