Hoppspecialen

Igår på hoppspecialen red jag Robban för första gången och vi red för Magnus. Vi red en ganska svår men skitrolig, väldigt lång bana med svåra men roliga linjer. 
När vi red fram var han först fin och så, sen lyssnade han inte ALLS för skänkeln, då gick jag på med spöt och han reagerade inte ens så jag fick galoppera några varv runt ridhuset och få igång honom, hahaha. Sen efter det var han hur framåt som helst. När jag tryckte minsta lilla med skänkeln kom han fram i galopp och var direkt framme för skänkeln.
När vi hoppade sög han verkligen mot hindrena och jag hade alltid ett sug i handen lixom. Han hoppade skitbra på vissa hinder och på andra blev det lite trångt men han var faktiskt riktigt duktig! Det var ganska svåra vägar i banan så man fick verkligen öva på att planera sin väg och sen rida efter vart man tittar. Tittade man ner minsta lilla gång skulle man direkt hamna fel in på linjen. 
Några språng gjorde han riktigt bra, hoppade både uppåt och framåt samtidigt.
 
Tycker det gick rätt bra ändå. Trots att han var lite dryg i början så hoppade han riktigt bra tillslut och det va skitkul att hoppa honom! har tyvärr ingen bild eller film eller nåt men ni får en bild på robban bara, hahah.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback