Hoppspecialen

Först skulle jag ha Twist och jag red henne i ca 15 första minuterna av lektionen. Men hon va typ lite halt och kändes inge bra så då bytte vi. Jag gick då upp till stallet och tog ner Humla istället och red henne.
 
Det var ju första gången jag red Humla och det gick ganska bra ändå. Hon va lite lurig ibland och man "trodde" hon va framåt och så men så blev hon lite tillbaka ibland men hon hoppade typ allt jättebra. Fick endast ett stopp när jag kom in lite konstigt i kombinationen så då stannade hon på 2:an i den som va en oxer men annars hoppade hon allt.
 
Ibland när man tryckte till henne lite i galoppen drog hon iväg lite snabbt i typ 3 sekunder och sen vanlig galopp igen så det var lite roligt, hahahha. Hon bytte galoppen bra över hinderna men gjorde även galoppombyten väldigt lätt om hon någon gång landade i fel galopp.
 
Vi hoppade en bana där det var en trippelbarr på ena långsidan, på A-volten var det 4 hinder på volten man hoppade med 4 galoppsprång mellan, sen en 2-kombination snett igenom. Det var en ganska bra bana tyckte jag och den var lagom lixom. Inte för lätt och inte för svår. Det var ganska lätt dock att få det att flyta på i banan så de va inga jobbiga svängar och så.
 
Här är 2 filmer från idag! Snälla Linnea filmade mig fram tills att min dumma telefon dog..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback