Lördag

Hej! Förlåt för dålig update idag men det har varit fullt igång hela dagen. På förmiddagen handlade jag och mamma i massa affärer. Vi åkte till Stockholm Ridsport, Hööks, Horze, My One och slutade i Täby centrum där vi bara åt och jag handlade upp mitt presentkort på Hollister.
På sthlm ridsport köpte jag ett par nya vita ridhandskar. På hööks köpte jag ett par strumpor, en tävlingspike och en vanlig piketröja. På horze letade jag efter vita lindor eftersom mina försvann men de hade inga bra. Köpte ett nytt dressyrspö istället. På My One hittade vi några lindor som dock inte va så snygga men ändå helt ok.

På kvällen var vi på Veda från 16-21. Vi hade en liten grillkväll för alla stallvärdinnor, Malin, Magnus och några fler. Vi hade lite 5-kamp där jag hade lite otur. Jag skulle gå på styltor och på något random sett ramlade jag och gjorde illa foten. Den är antingen väldigt svårt stukad eller en lätt brutning. Har inte kollat upp men skulle avvakta till imorgon för att se om det blir bättre. Sen åt vi iaf mat och pratade och hade det najs.

Imorgon ska vi till Grönan hela dagen med stallvärdinnegänget!! Hoppas verkligen att foten är bra då, annars får jag väl titta på....
Måste plugga och städa nu men vi hörs imorgon!
/Carro




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback