Dressyrkurs Dag 2

Idag red vi på utebanan. Vi byggde lite staket där ute och tanken var ju att vi skulle träna på våra rörelser till programmet.

Eh vad ska jag säga? Det här var typ det sämsta pass jag någonsin ridit på Twist.. Hon var helt kaos idag.. Super uppstressad och gick inte att göra någonting typ... Hon var överkänslig lixom. Hon bara ramlade ut till vänster hela tiden och tog jag minsta lilla i handen blev det bara tvärnit och trampa på stället. Så svårt att förstå när man inte sett henne i verkligheten.. Hahah. Galoppen var HELT kaos. Hon bara drog och ramlade ut åt båda hållen som in i utav HELVETE. Höll ytter så jävla mycket jag kunde men hon bara galopperade utåt i typ skänkelvikning. Bytte galopp kors och tvärs och allt var helt kaos. Det konstiga var att hon var SKITFIN första typ 5 minuterna och sen blev allt helt katastrof.
Sista minuterna red jag några 10-meters volter och då och då gick det bra men aa. Skitpass verkligen, haha.

Efter var hon helt genomsvettig så duschade henne och schamponerade samtidigt. Så nu är hon för första gången någonsin typ (haha) vit.. Men hon har redan skitat ner sig och säkert rullat sig i hagen så som vanligt är hon aslerig när hon tas in imorgon.
/Carro




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback