Dressyrkurs Dag 1

Idag var det först dagen på dressyrlägret och vi samlades 9 och fick hästar och pratade lite om vi ska göra under veckan och så. Som jag skrivit tidigare så hade jag ju Twist.

Vi började lägret med att första dagen rida ute i sommarhagen på ängen och rida lösgörande och lite självständigt.

Twist var till en början faktiskt riktigt fin! Hon var stadig in i handen och ryckte ingenting, bara flöt på. Övade massa halter och halvhalter, övergångar mm. Orkar inte skriva något långt men i galoppen gick det helt ok. Vänster gick jättebra en stund och höger gick helt okej men det var skitsvårt när jag skulle rida kortgalopp på henne eftersom hon har så svårt för att minska ner tempot, de blir mer tvärstopp och skaka på huvudet typ. Men tillslut gick det bra och twist var helt genomsvettig efter ridpasset.. Hon går dock hoppningen på em. så kommer antagligen aldrig hinna tvätta henne.

Iaf, på fredag ska vi avsluta med programridning, typ för domare fast domaren är evelina dåra. Vi får välja vilket program vi vill rida och ska typ ta ett program över vad man egentligen ska rida. Alltså rider jag LA:1 an. Vet inte alls om det kommer gå på henne med alla övergångar, halter osv men ska träna massa under veckan.

Här kommer lite bilder från idag och laddar snart upp en film också!
/Carro




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback