Allt i ett

Fredag: På morgonen vid 9 var jag, Hanna, Sofia och Kajsa på Veda. Vi red igenom LB:1 programmet som en slipning eller träning inför finalen i Ponnycupen som var på eftermiddagen. Jag red Pandora, Hanna red Jane, Sofia red Brownie och Kajsa red Ludde. Vi skrittade först fram dem en runda i skogen och sen kom Malin ner till utebanan och då hade vi lite programträning. Pandora var ganska stel efter torsdagen då hon inte gick någon dressyr direkt utan typ hoppade i full fart. Hon var jättestel i vänster galopp och hon var ganska "dragig". Hon lixom drog en i handen hela tiden och tryckte på framåt. Hon hade jättemycket Power i galoppen och ville inte alls galoppera lite lugnare.. Men red igenom programmet 2 gånger och 2:a gången gick det bra!
 
Efter programträningen åkte vi direkt till Ponnycupen på Gladö och var där fram till typ 16:00, då åkte jag hem och vilade i några minuter, var SKITTRÖTT. Sen bytte jag om och åkte till Veda igen och red hoppspecial.
 
Jag hade Pandora och första 10 minuterna red jag henne men sen kom Hedda ner med Twist och jag behövde byta för att twist annars inte skulle gå någonting alls idag och Pandora hade ändå redan gått på morgonen.
Det här var ju avslutningen, sista gången för den här terminen på hoppspecialen och vi hoppade en lite svår bana med tävlingshinder, typ vattenmatta, grinden, plank mm. I början när vi travade och galopperade fram dem var hon faktiskt jättefin! Hon gick ganska stadigt och bra och hon trasslade ingenting med munnen eller något. När vi hoppade fram var hon också superduktig och tyckte det var kul att hoppa!
Sen när vi skulle hoppa grinden som är ett ganska smalt, högt och grönt hinder tvekade hon. Nästan varje gång vi hoppat det är hon osäker när det är så smalt. Hon nästan tvärnitade flera gånger, även på vattenmattan..
Tillslut hoppade hon ju allt men jag var tvungen att fram till hinderna nästan släppa helt på handen och låta henne "hoppa själv". Vi hoppade bana en gång också och det gick bra! Hon fick bara ett stopp på första hindret men det var mitt fel, resten hoppade hon igenom hela banan. Jag är iaf ändå nöjd med henne, tyckte hon var duktig.. ♥
eh jo.. vi var utklädda till rosa funktionärer... hahah, rosa funktionärströjan och rosa i ansiktet.
 
Lördag:
Vid 11 hade vi ett litet usekmöte där vi planerade inför kommande aktiviteter och lite annat.. Sen vid 1 hade jag teori. Alla grupper skulle smörja och sen rida barbacka! De va ganska många avbokade i alla grupper så det var en lugn och ganska rolig teori ändå, barnen tyckte det var kul och var superaktiva!
Efter teorin åkte jag hem till pappa.
 
Söndag:
Idag har jag, Evelina, Sofia och Wendela hållt i ett barnkalas på Veda. De kom vid 2 och då fick de rida. Det var 3 tjejer som inte ridit innan och då fick jag leda och springa med i typ 45 minuter men det gick superbra och de var sjukt duktiga för att vara första gången! Sen vid 5 när typ alla åkt hem så skulle jag bli hämtad kl 6 så jag va ute i sommarhagen med hästarna och klappade och pussade på massa fina pånis, hahah..
Lucy blev lite mobbad..




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback