Dagen

Blev inte alls vara hemma och göra ingenting idag.. Vid 12 åkte vi till båten och lämnade grejjer där och medans de andra höll på i båten passade jag elvis och han fick bada vid en brygga. Haha de var skitvarmt så jag släppte honom och han drog rakt ner i vattnet och det första han gjorde var att lägga sig ner och doppa hela kroppen.. Hahah söt.

När vi var klara vid typ 3 åkte vi till min extrasyster eller vad man kan kalla det för att hämta Adam som varit hos dem i helgen. Tog 2 h att åka dit.. Men vi typ åt middag och massa sånt och sen åkte vi hem.. Nu är jag hemma...

Imorgon åker jag ut med båten och kommer hem på fredag. Hann inte göra några inställda men vet ändå inte vad jag skulle blogga om isåfall. Haha seg blogg när man inte rider just nu. Så sant: Om man inte rider har man ingenting att blogga om. Så jävla sant, haha. Aja, nu måste jag packa. Vi hörs!
/Carro




Kommentarer
Anonym

Vad har ni för båt? Det verkar som ni har en stor båt eftersom ni verkar sova i den!! Kan du visa ett foto? :)

Svar: Det är en vanlig ganska stor segelbåt. Har ingen bild men den ser ut som alla andra segelbåtar med 2 sovrum i båten, en "hall", toalett, kök och matplats med soffor :)
ponnyboken.blogg.se

2013-07-08 @ 10:50:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback