Tävlingen igår

Igår var det hopptävling på Veda ju. Red häst för första gången och fick Tip Top som jag ridit två gånger innan på hela året.. Hahah men jag fixade honom med lite juligt, rött schabrak och guldglitter runt knopparna.
Banan var ganska rolig men lite svåra svängar här och där. Eftersom jag red LC hoppade jag 60 cm och hästarna typ kliver över den höjden så blev inga superhopp direkt. 

På framridningen var han aspigg men fin. Lite stark dock så försökte få honom att släppa lite. Red inte fram jättelänge men det gjorde ingenting.

Inne på banan blev han så jäääävla stark. Fyfan försökte få någon kontakt med honom men han bara tog bettet, spikrak hals, öronen spetsade och ögonen på hindrena. Han verkade tycka det var kul iaf, haha gullig ju. Han hoppade 1, 2, 3, 4 bra. På femman trampade han om lite så jag tryckte på honom till 6:an som kom typ 3 språng efter. Kom in rätt istället men Tip Top glömde typ hoppa med bakbenen så när han lyft frambenen för att hoppa ska han ju trycka ifrån med bak och hoppa med bak också men istället hoppade han med frambenen och galopperade med bakbenen istället rakt igenom hindret? Ser så jäkla konstigt ut på filmen, hahah. Hoppade sista 7:an i grunden som han hoppade bra men kom ju tyvärr inte till omhoppningen.

Han blev lite väl stark och nästan lite svår att styra men han hade bra galopp och var fin allmänt så är ändå rätt nöjd.
Det var ju stilhoppning och jag fick faktiskt skithöga poäng i bara grunden så det var synd att jag inte kom till omhoppningen. Blev ju ingen placering men nya tag nästa gång ;)

Här är jättefula bilder, hhahah.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback