17-Två saker jag längtar efter

1. Julafton & Nyårsafton
Hur mysigt? Förhoppningsvis snö då.. På julafton är jag med mammas familj i Tänndalen och åker skidor varje dag! Alla extrasystrar plus deras killar kommer med och det kommer bli så jäävla roligt. Julafton överhuvudtaget? hur mysigt är inte det lixom? Julstämningen, alla klär upp sig, tända ljus överallt, massa julgodis, julklappar, julmusik och allt typ, ÄLSKAR DET. Nyårsafton är jag hos pappa. Då kommer massa kompisar till oss och det kommer också bli skitkul! Hur spännande är det inte när klockan är 23:59 och alla bara väntar till klockan ska slå om med andan i halsen.
 
2. Tills mitt rum är klart
Vill bara kunna titta in i ett tomt, rent och fräscht rum. Nymålade väggar, nya golvlister, ny garderob, nytt golv, allt NYTT. Vill ställa in alla möbler igen och göra mitt rum fint, för nu börjar jag ju om från början igen med att inreda allt osv. Ska verkligen fixa rummet snyggt nu när jag väl kan!
För de som undrar har jag trägolv som är pyttelite mörkt, sen 3 vita garderober som är asfina, vita nya golvlister mot sand/beige/vit färgade väggar!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback