14-Bästa resan

De resor jag gjort de 3 senaste åren är två till Thailand och en till Mallorca.
 
2010 var jag i Thailand i 3 veckor på ön Khao Lak. Det var världens finaste hotell med skiiitbra frukost, asnajs pooler och allt va så jävla bäst där. Var 12 år men fyfan vad jag minns det resan. Den var så jäkla rolig. Vi gjorde massa utflykter, bla rida på elefanter, åka på paddlingtur i massa coola sjöar, var på ett "museum" eller vad man ska kalla det, marknad och massa annat. Minns det såå väl. Allt var typ bäst där och skulle mer än gärna spola tillbaka tiden bara för 3 veckor och få uppleva precis detsamma igen. Det var UNDERBART. En till grej som var sjukt bra var att det var så jäkla lugnt på hotellen, det var inte så mycket folk där och det var skitnajs. Hotellrummen var hur mysiga som helst och man öppnade ytterdörren och klev ut på en stengång ut mellan massa palmer.
 
2011 var jag i Mallorca i Spaninen i 1 vecka. Det var mycket mer fler folk här. Massa småbarnsfamiljer och skrik och yada yada typ. (AHAH) Var sjukt mycket folk vid poolen så man fick typ gå upp 6 varje morgon och lägga ut handdukar på stolar.. Det var rätt proppat där men ändå jättefint och godmat. Vi gick på promenad en kväll genom staden och handlade lite och kom till typ värsta lekplatsen med massa roliga grejjer man kunde göra. Hahah var rena drömmen. Klappade små minihästar kommer jag ihåg! Gick på gatan och på en liten kulle precis vid vägen såg jag typ 4-5 hästar så jag bara gick fram till dem och typ klappade dem jättemycket hahha. Dock var det rätt synd om dem då de var jättevarma och rätt smala...
 
2012 var jag i Thailand igen i 1 vecka. Det var lagom med folk och fina pooler och skitgod mat. Var jättefina stränder och vi gick på gatan några gånger och tittade i olika butiker som var asroligt. Hotellrummet var jättefint och det var ett allmänt mysigt ställe.
 

Men den som var bäst var ändå första till Thailand 2010. Dels för att vi var där så länge men sen var det ett skitmysigt ställe med massa kul och vi hade inte tråkigt en enda dag!
bilder från thailand 2012. Hade inga bilder från de andra på den här datan



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback