Ridningen

Igår vare ju då tisdag, jobb och ridning. Det gick bra att jobba iprincip hela tiden, men på ponnylektionen var Ludde rädd och det blev lite problem med honom så då fick jag ta honom på min hästlektion istället. Skulle egentligen haft Zimba men Ludde gick också bra att ta!
 
Vi red dressyr för Magnus och vi gjorde en övning med halvvolter, skänkelvikningar och galoppfattningar. Ludde var väldigt lugn och han var inte rädd över någonting förutom en gång när någon tappade en hjälm på läktaren och han travade iväg några steg då han då skrittade precis där han tappade den då. Annars var han fin hela lektionen och inte rädd för något.
 
Om man tänker ridmässigt då, så gick det faktiskt asbra! Han var väldigt fin i formen, var lätt att plocka ner, flytta undan, bromsa, öka och ha kontroll på. Han gick jättebra hela lektionen och jag är supernöjd med han. Övade lite på att när vi skulle galoppera långsidan i övningen så ökade jag den lite mellan röda prickarna och skulle sen gå tillbaka till vanlig galopp innan jag bröt av till trav (övade lite LB, hahah)
 
Nej men det gick skitbra så jag hoppas att jag ändå får honom nästa gång också, även fast han är ponny och jag rider hästlektion...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback