Ridskolecup Hoppning!

Hej, Carro här!
Nu kommer det efterlängtade inlägget! :D

Idag var det höstens första ridskolecup! Denna gång hoppning, och både jag och Lisa var med ! Vi tävlade i LC båda två. Tidigt på morgonen samlades vi för att bygga bana, lotta hästar mm.
Jag fick lott nummer 21 av 23, och det var icke kul... Jag hade två hästar att välja på, och det var Brownie eller Rafiki.

Och vem tar jag? Brownie.. var inte riktigt taggad först. Kändes bara som att jag skulle behöva sitta och driva som en galning, brownie skulle bocka och jag skulle åka av.. Men jag traskade upp till stallet och började borsta på brownie.
Men sen kom Sofia(Thuren) som hade Moa och frågade om jag ville byta med henne. Jag blev jätteförvånad! Hon hade fått Moa, men ändå ville hon byta till Brownie.
Jag sa inget annat än ja. Så jag och Sofia bytte snabbt och jag och Jojjo, som också hade Moa sadlade och gjorde Moa iordning lite snabbt.
Sen var det dags att gå ner.
Jag gick snabbt banan en gång medans jojjo höll i moa. Sen hoppade jag upp och började rida fram...
Bilder från framridningen:



pappa har fotat :)

Efter en lagom lång framridning med mycket galopp för att piggna till hästarna var det min tur.
Jag travade in på banan och sen fick jag startsignal. Jag kom runt banan felfritt och med helt OK tempo. Till hinder nummer tre kom jag lite lite snett in men det tycktes inte dommaren se eftersom jag fick lika bra poäng på alla hinder. och efter att ha hoppat hinder nr 6 var jag jättenära att missa nr 7, så det blev en snäv sväng, men den klarade Moa bra! haha, den såg inte dommaren heller x) Jag fick inte riktigt den bästa bjudningen i Moa som hon brukar ha. Men det var första gången jag red henne för iår så det var ju ett tag sen, men jag är nöjd ändå. Sen hade jag lite långa läder så att jag blev ganska rak när jag stod i lätt sits, men aja x)

Mot dem två sista hinderna på ena långsidan så blev det krut i moa! Hon ökade tempot och hoppade fint över de sista hindrena! :D

Här är en liten film på mig och moa inne på banan


När alla klasser var klara plockade vi undan hindrena, och sen var det prisutdelning. Jag fick en placering denna gång ! 4a kom jag och nu är jag uppklassad till LB !

Såhär blev resultatet (ponny):
Ponny LC:
1.
Alva Nelzén - Plopp
2. Sanna Sjö- Pandora
3. Hanna Jansson - Käck
4. Caroline Davidsson (jag)- Moa

Ponny LB:
1.
Johanna Lundström - Moa
2. Hedda Aspheim - Jane

Här är mer bilder från idag!

jag och moa

Lisa och Käck, som lisa red

jag och moa igen

lisa och käck igen

(haha, observera att detta inlägg tog sjukt lång tid att göra! xD )




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback