Ridningen !

hej,
slänger in lite snabbt om hur det gick för mig och så igår på ridingen.
Lisa skrev ju om övningen vi gjorde, så jag skriver inte om den. Men jag skulle haft Colleen, och det var jag astaggad på ! men när jag kom till stallet så var colleen halt :( och när Malin kom upp till stallet så fixade hon en ny häst till mig, och det fanns inga ponnyer kvar, så det blev häst den här gången ;) fast en liten häst...
Kenta !

Senast jag red honom var på ett ridläger för 2 år sen. Trodde först att det skulle gå jättedåligt. Men jag bet ihop och red på. Men det gick faktiskt jättebra! Kenta var jättemysig! Ibörjan var han jättestel och gick med huvudet högt upp i taket, men efter typ en halvtimma, så började det lossna.

Jag släppte efter på tyglarna och Kenta gick då mycket mjukare och rundare. Kan inte säga att han hade bästa undertrampen, men han gick iaf i låg form !  Men han är gammal, 28 år nu. Så "man får ju vara nöjd med det man får", som ridlärare Anna sa ;)

I halvvolterna som vi gjorde var Kenta jättefin! Men jag fick använda inner jättemycket så att han skulle runda den, för det brukar han fuska med x) I galoppen så blev Kenta pigg, så jag övade på mycket halvhalter för att han inte skulle dra iväg i full trav innan galoppen. Galoppfattningarna gick jättebra och det var ingen slängtrav eller något innan.

Oj, det blev ett långt inlägg ändå xD haha, aja.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback