Dressyr specialen!

Hej! Nu har jag duschat, kollat på idol, hämtat fredagsmys och känner mig redo att blogga om dagens lektion! ;)
Som jag skrev tidigare hade jag fått reda på att jag skulle ha Dino, och jag hoppades på att vi skulle ha Lena, men det blev inget av dom!
Det första jag fick höra när jag klev in i caféterian av Hedda var; Lisa, du ska ha Maestro!
Trodde först hon skoja, jag bytte om gick upp till stallet och Maestro skulle jag ha! Blev jätte nervös, han är ju jätte stor! x) Jag gjorde i ordning honom med hjälp av mamma och när jag skulle tränsa var jag extra noga med att jag inte släppte honom för då skulle jag inte få fast honom igen :P
Hela tiden tills sista sekunden innan jag skulle sitta upp bytte jag från min foppa-tofflor till mina ridstövlar. Juste! Har inte berättat att jag har fått nya ridstövlar! Invigde dom i måndags och nu har jag världens skavsår!! Foppa skorna är de ända bekväma just nu.. haha!

Idag red vi för Maria, tror jag hon heter hon är ny :) Hon var ganska bra! Ända minus var att efter varje trav osv saktade vi av till skritt och gick med lång tygel, då kändes det som att man tappade allt hela tiden.. 
Idag red vi på serpentinbågar med 2 10-meters volter och sen skänkelvikning på ena långsidan.

Det gick ganska bra faktiskt! Jag är nöjd för att vara första gången! :) Han tog jätte stora steg x) Hans trav och skritt var jätte mysig, men galoppen.. inte skön alls!! Gick verkligen inte att sitta ner, men trodde att galoppen skulle vara jätte skön eftersom traven va det, men nej nej :P Jag är iaf väldigt nöjd med lektionen, för att vara första gången!

Juste, varför jag inte fick Dino var för att han är halt :( stackarn.

Här har ni en video och en bild från idag! :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback