Hoppspecialen!

Hej!
Igår på hoppspecialen fick jag Brownie. Lektionen sammanfattas: GRYM!

Jag fick skjuts till Veda och jag gick upp till stallet och började borsta på honom. Sen gick gruppen ner vid halv 6 och byggde snabbt banan, sen sadlade vi och gjorde hästarna färdiga. Gick ner till ridhuset och satt upp, och sen fick vi skritta ut i skogen i tio minuter medans Malin kollade igenom banan.

När vi kom in i ridhuset började vi direkt trava och arbeta hästarna på volter. Brownie var mjuk och fin och jobbade på bra. Sen började vi med lite skänkelvikning från en hörna till X och sen vända tillbaka till långsidans andra hörna. Blev lite knas med spöt så brownie började bocka men det gick bra därefter. Använde inte spöt lika mkt efter det. Sen började vi hoppa ett kryss och byta galopp över hindret. Det gick skitbra, FÖR ALLA! :D Brownie bytte direkt och hade ett ovanligt snabbt tempo! Det blev en väldigt bra start på lektionen.
Sen hoppade vi en liten serpentin båge med ett kryss vid varje bokstav man passerade. Gick också jättebra! Fick fina byten och brownie hade fortfarande mycket tempo i sig. Mot slutet av lektionen hoppade vi en liten bana med mycket galoppombyten. Den gick bra! :)
Allra sist så red vi en och en i galopp, först ett litet kryss och sen ett högre tävlingshinder på 75-80 cm någonting.

Lektionen gick SKITBRA! Vill verkligen ha brownie nästa gång också, eftersom det gick så bra igår ! ;)

/Carro

Bara för att han är världens finaste och bästa häst så får ni MASSA bilder på han!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback