Mirella

hej! carro här! Idag har jag ridit Mirella. Cyklade ut vid halv 2 tiden och då spöregnade det... inte kul "/ På med regnkläderna bara! När jag kom dit för att hämta Mirellis var hon dyngsur... Så jag skyndade mig att ta in henne i stallet. Jag började skrapa av henne allt vatten och sen torkade jag henne med en handuk, vilket inte funkade över huvud taget så jag satt på henne ett flistäcke hon hade medan jag gjorde iordning henne. Jag tänkte rida med bara flistäcket, barbacka. När jag var färdig gick jag upp med Mirella till volten. Men när jag kom dit var den helt översvämmad av vatten och geggamojja, så det gick inte så bra att rida där.
Jag hämtade en sockerbit och hoppade upp på mirella, jag kan ju inte precis komma upp från marken x)
Haha, jag skrittade tillbaka till stallet och därifrån skrittade jag runt vattenparken. Jag tog den långa vägen och travade en bitoch galopperade även lite. När jag kom tillbaka hade jag bara ridit i 20 min så jag gick ett varv till :P haha. Men det var lika kul ändå! Mirella tyckte det var mysigt att komma ut och det var bara roligt!
När jag kom tillbaka hade jag ridit i 30 min. Jag red lite volter på stallplanen och även i kort kort trav. Bara för att jobba henne åtminstonde lite grann. Hon var mjuk och fin och det kändes bra. Lite senare hoppade jag av på stallplanen och gjorde henne iordning.
Sen släppte jag ut henne i hagen, fixade det sista i stallet och cyklade sen hem.

Nu ska jag snart åka till båten. jag ska fira midsommar på ngn ö och jag kommer hem på söndag, som Lisa. Jag ska mobilblogga varje dag, kanske på kvällen. men jag kan tyvärr inte ladda upp ngra bilder, bara från arkivet, om ens det går.

Jag håller på att bli helt gaaaaaalen på blogg.se !!!
Det går inte att ladda upp bilder eller videoklipp, bilderna sparas i arkivet och sen kan man inte heller använda dem därifrån heller! Så tyvärr kan jag inte ge er den bild jag tänkt, och inte heller bildbomben från stallet! :o :@ SKIIIIIIT! Nu räddar denna bild jag kopierat från facebook detta inlägg, men det måste ju funka att ladda upp bilder! :O

/Carrooo



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback