26 unika besökare!

Ponnyboken har verkligen gjort ett stort kliv framåt inom bloggandet. När bloggen var som sämst hade vi 1 unik besökare och 2 sidvisningar 2 veckor i rad. Men sen när vi fräschade upp bloggen och började blogga på den och gjorde ngra länkningar på Facebook, så har det kommit väldigt många besökare till bloggen! För ngra dagar sedan hade vi hela 36 unika besökare! Det är kanske inte så mkt för er, men det är mkt för oss!

Vi ska verkligen försöka hålla igång bloggen nu! Det har blivit mycket roligare att blogga nu! Vi kan till och med erkänna att ponnyboken är bättre, roligare och har fler besökare än våra egna bloggar. Det är faktiskt väldigt kul!
Tänkte bara berätta att på tisdag så ska jag, lisa, hanna och kanske hedda åka ut till Veda och hjälpa till på ridlägrerna. Vi kommer att fotografera massor och så kanske vi filmar ngt roligt så att ni får se! Man vet aldrig vad som kan hända. Kanske händer det något i hagen? Eller kanske hittar vi på något roligt? Hur som helst kommer ni självklart att få bilder sen! :D

Vill bara tacka er för att ni fortfarande läser och även de som kommenterar bloggen! Det är jättekul! Hoppas att ni fortsätter att läsa nu när det går så bra för ponnyboken!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback