Ridlektion (:

wohoo, jag missade inte ridningen ! eller jag va inte borta ^^
Jag va grymt taggade hela dagen ! Carro hade messat Erika för att kolla vilka vi skulle ha, Carro ringde mig direkt när hon hade fått svar, jag var ivrig men ändå nervös. Jag fick Lili. Igen. Jag hade henne de sista gångerna förra termin, jag blev lite ledsen och besviken, jag hade hoppats på att få rida ngn annan nu när jag va tillbaka. På lektionen så red vi på volterna eller vi gjorde om A och C volten till en fyrkant och la in 1 liten volt i dem fyrkanterna. På kortsidorna av den stora fyrkanten red vi skänkelvikning. I början gick det jätte dåligt, och jag blev sur och jag orkade inte längre, jag ville inte. Men sen mot slutet tänkte jag att jag måste iaf avsluta bra bevisa för mig själv och Malin att jag inte ger upp och då lossnade allt. Lili lyssnade på mig och började gå på tygeln och då blev malin både glad/förvånad och sa: Till och med Lili går/gick på tygeln ! då log jag inombords.
Nästa gång vill jag gärna byta till ngn annan än Lili men får jag henne ska jag rida henne så bra som jag aldrig gjort förr. Just nu så ska jag blogga klart, sen göra läxor och sen bara ta det lungt och äta choklad. sen lägga mig tidigt, jag e riktigt trött.
/ Lisa

hihi, jag (carro) smiter in i det här inlägget. Vill tillägga att jag hade trocadero  och det gick sådär för att han var så springig och snabb. Mot slutet gick det bättre ;)

hittade ingen bild på Lili så tar Carros (:



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback