Ridning!

Hej, Lisa här!
Idag är det den 22 Augusti och skolan började.. men det var också ridning! Idag red vi dressyr på utebanan :) Vi red ganska mycket självständigt men fick även hjälp av Malin! Jag hade Moa och Carro fick Brownie idag ;) Hon hade ju Trocisen förra gången, men eftersom hon har Brownie på Hoppspecialen och måndagar så kommer hon vara expert på brownie sen!
Såhär gick det:
Lisa:
Var taggad på Moa idag eftersom det kändes bra förra gången! (även fast det var uteritt förra gången) I början var hon seg och stel, men hon blev allt mjukare efter ett tag :) Det gick sååååååå mycket bättre i högervarv! I vänster blev hon förböjd i halsen, jag tappade hela yttersidan och hon flöt bara längre och längre ut på volterna. Något jag får öva på nästa gång! Men i höger, då gick det bra! :) Särskilt på slutet när vi travade av dom, då känder det jätte bra! :) Jag skulle väl säga att lektionen gick helt ok! Kunde ha gått bättre i vänster varv, men är nöjd med höger! På fredag är det första Dressyr specialen, jag är väldigt taggad och jag undrar vem jag får! :D(jag har ingen bra bild på Moa så det får bli samma som förra gången!)

Foto: Caroline Davidsson

Carro: Idag blev det Brownie! Hade honom på hoppspecialen i fredags och då gick det bra så jag blev rätt taggad! ;) Och bra gick det! Det gick faktiskt jättebra! Sofia som red brownie innan mig red med snodd så jag spännde bara upp den på det lösaste. Brownie gick jättefint i både höger och vänster varv! Snodden andvändes nästan ingenting utan bara hängde och fladdrade under honom. Han var jätteduktig idag! Blev lite trött i slutet så fick driva väldigt mycket! Men han bockade ingenting denna gång! :D Duuuktig ponnyyyy :)) I galoppen var han underbar som vanligt och var fin och lydig! Nästa gång skulle vi typ hoppa och då ska jag hoppa med brownie på måndag OCH sen på fredag för då är det hoppspecial så om vi inte bytt häst då hoppar jag brownie 2 ggr nästa vecka !
Världens finaste ponny ♥♥♥

Foto: Lisa Burestad




Kommentarer
FANNY (:

super söta bilder,jätte härlig blogg:D

2011-08-23 @ 17:09:31 | http://ponnybrudarnaa.blogg.se/
FANNY (:

super söta bilder,jätte härlig blogg:D

2011-08-23 @ 17:09:32 | http://ponnybrudarnaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback