Framgång för Ponnyboken!

"Historia": När Ponnyboken startades, var det bara en liten fjuttig hästblogg med 2 läsare om dagen, max 5 sidvisningar. Dem enda jag tror läste bloggen var vi som skapade den, Carro & Lisa. Vi bloggade och gjorde max ett inlägg om dagen. Alltid samma sak att läsa. "hej idag har jag ridit hejdå" Läsarna försvann och tillslut hade vi inga läsare längre. Så en dag när vi var hemma hos Carro skrev vi in lösenordet för bekräftelse för att ta bort bloggen. Vi skulle inte längre ha kvar den.
Men vi tog inte bort den !
Istället fick bloggen bara vara och ingen bloggade på den. Men vi började tröttna på våra EGNA bloggar. Det var ju bara om hästar vi bloggade och då kändes det onödigt att sitta och skriva massa hästinlägg när vi redan hade en blogg vi bloggade häst på, som bara stod och torkade.

Tillslut bestämde vi oss för att börja blogga igen, vilket var ett bra val!
Vi bloggade på och gjorde minst 1 inlägg om dagen, vi skrev om olika saker. Ridlektioner, Stalldagar, Tävlingar, Ridläger och allt. Sen fick vi en medryttarhäst, och då hade vi ÄNNU mer att skriva om!

Nu har vi många läsare från både ridskolan och andra personer. Allt från helt okända hästbloggar till stallkompisarna till några ifrån VRK's styrelse PLUS våra ridlärare har vi även sett en gång här !

Hoppas att ni fortsätter läsa och kommentera! Vi kommer självklart att fortsätta blogga sålänge ni läser! ;) Annars är det väl ingen mening med bloggen?


Jättesnälla Anna, VRK's ordförande gjorde lite reklam om ponnyboken på Twitter! TACK Anna! ♥

Om ni undar varför Lisa inte har uppdaterat något är det för att hennes internet funkar inte, men såfort det funkar igen så ska hon också börja uppdatera! :D




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback