~Augusti Dressyren Dag 1~

Idag blev vi väckta vid 05:50! Konstigt nog var jag inte alls trött! :O
Egentligen så skulle jag inte jobba idag eftersom min bror fyller år och vi skullefira honom! Fast gärsterna skulle inte komma föräns vid 13:00 och då passade jag på att åka till Veda och hjälpa till! Ville även kolla på när våra hemmaryttare red, alla var grymma!

Det första jag fick göra när jag kom dit var att hjälpa till lite på parkeringen, för de som skulle stå där hade inte kommit än. När Viktoria sen kom för att lösa av mig fixade jag och Vilma skottkärror till parkeringen så att de som tävlar skulle kunna mocka ur deras transportet och så. När vi var uppe i stallet hjälpte vi också Anette och Sofia att göra klart deras hästar, de fick de lite stressig. De var först ut och behövde komma ner till framridningen :) Efter det hade jag inte något att göra, jag gick runt lite, kollade på de som red. Sen började Carro at må dåligt, hon behövde komma där ifrån, jag sprang då efter Carro för att kolla hur hon mådde osv. Efter det fick jag ta Carros plats som staketöppnare medans hon kunde vila! Sen mådde hon bättre och kunde jobba igen :) Efter det gick jag runt och samlade in lite pengar till Röda Korset. Lite pengar fick jag iaf! Några har också lovat att ge pengar imorron ;) Något som var väldigt irriterande idag var små kryp som drog sig till våra gula funktionärs tröjor! De var flera på en hela tiden, även i håret!!

Jag åkte hem vid 13:00, pappa kom och hämtade mig, så nu har jag ätit FÖR mycket mat, kakor och tårtor så snart spricker jag... Jag är så himla trött, jag somnade i fotöljen när vi satt och pratade x) Ikväll blir det mysig middag och jag ska lägga mig tidigt! Imorgon har jag fasta platser och då är jag först på framridningen och sen i krubban nere vid banan, det ska nog gå bra! :) Just nu jobbar de andra fortfarande, hoppas det går bra!

Foto: Lisa Burestad





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback