Dags för uppdatering igen då

Haha ännu några dagar jag glömt bort bloggen... Jaja.. Här är lite översiktligt vad som hänt senaste dagarna!
Fredag: I fredags efter skolan var jag och två kompisar i Gillinge och gick Risk 2:an! Det var jättekul faktiskt och jag vill nästan typ göra om den igen haha! Vi var klara vid halv 5 och då hämtade mamma oss där och skjutsa hem, och vid 18 var jag på Veda. På dressyrspecialen fick jag rida Nelson för första gången som är en av dem nya hästarna vi fått för typ en månad sen eller så? Nelson är en brun valack, 5 år och huuur snäll som helst verkligen! Skulle lika gärna kunna vara 10+, toksnäll verkligen! Att rida var han också dundersnäll, ganska grön är han fortfarande eftersom han är så ung. Men han är väldigt fin i munnen, mjuk och stadig och jättetrevlig så! Mot slutet blev han lite trött tror jag för då blev han lite ostadigare men när man hittar ett jämnt sug på honom var han jättefin! Hoppas jag får rida honom mera för tyckte verkligen att han var fin, han påminnde faktiskt lite om Jim tycker jag! Efter ridpasset skrittade vi av hästarna utomhus längs sandslingan. Cool och lugn var han även då!
 
Lördag: I lördags jobbade jag på Veda 7-11:30, sen lunch och sen byggde vi dressyrstaketet och ställde iordning tävlingsplatsen inför söndag!
 
Söndag: Igår var det tävling på Veda! Var först funktionär två timmar i cafeterian, sedan åkte jag till nästa stall och hjälpte Linnea att lasta Salza, som tog 1 YNKA MINUT, helt sjukt haha!! Helt otroligt skönt när hästen går på direkt och sedan är det bara att åka! Vi har stått i upp till en hel timma och försökt få in henne i transporten och nu de senaste 3 gångerna har hon iprincip gått på själv direkt!
Linnea och Salza tävlade på Veda och de gjorde sin första start i MSVB4 vilket gick bra! De fick några skitmissar men annars var det ett ganska jämnt och fint program! 63% fick de vilket var jättekul!
Sedan var vi kvar och kollade sista klassen, och när tävlingarna var slut så plockade vi undan allt och sen åkte jag hem!
 
Måndag: Idag efter skolan har jag varit på Veda, hade teori med barnen och sedan var jag där en stund och klappade hästar och bara myste runt i solen med katterna och hästarna haha. Åkte sen hem och har ikväll fixat med funktionärsschemat och ska nu "plugga" inför nationella i engelska imorgon. Har ingen aning om vad det är för något och det kommer gå så jäkla dåligt men får göra mitt bästa heh...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback